Voors en tegens van ongelijk huwelijk

Twee of drie decennia geleden veroorzaakten ongelijke huwelijken oprechte interesse onder de inwoners van ons land.

Stel je voor, in de tijden van de Sovjet-Unie ontmoet je op straat van de provinciale stad van een kerel met een donkere huid met een charmante blonde, of een oudere dame in de Society of the USatoy Yunza.

Dergelijke verbindingen werden Disolute en Immoral genoemd. Maar misschien werd het ongeautoriseerde huwelijk beschouwd als de Unie van een rijke en arme man. Het verschil in de sociale status was een enorm obstakel voor het creëren van een gezin. Nu verrassen Mesallians niemand.

De situatie wanneer een man meerdere keren meer verdient dan zijn partner is nu genoeg. Materiële beveiliging van een man geeft een garantie van een wolkenloze toekomst, maar brengt tegelijkertijd nieuwe problemen in de relatie van echtgenoten. De belangrijkste vraag is of een vrouw is ingesteld om zich onafhankelijk en onafhankelijk te voelen? De meeste Russische dames beschouwen de rol van een huisvrouw met absoluut normaal fenomeen en trachten geen carrière te maken. Het gebrek aan persoonlijk kapitaal brengt echter dergelijke vrouwen in een ongemakkelijke positie en in volledige afhankelijkheid van een rijke echtgenoot.

Met sociale ongelijkheid ervaren vrouwen permanente angsten: afscheid met partner, verraad, echtscheiding en armoede. Deze angst is niet zo zelfzuchtig, omdat het op het eerste gezicht lijkt. Na een rijke echtgenoot verloren, spreidt een vrouw niet alleen uit met zijn miljoen toestand, maar ook met de vertrouwde levensstijl, waarin er geen plaats was voor zijn eigen carrière. Dergelijke dames passen zich heel moeilijk aan, omdat ze lang hun professionele vaardigheden verloren hebben, en er is nauwelijks een manager die ze zal brengen om zonder werkrecord en ervaring te werken. Als er kinderen in het gezin zijn, neemt de angst om haar man te verliezen in geometrische progressie. Hier zijn we al niet over onze eigen voordelen, maar over de toekomst van een klein kind.

Angst om een ​​rijke man te verliezen, maakt ver van domme jonge dames hun ogen dicht op veel dingen die schandalen en conflicten in de gemiddelde gezinnen veroorzaken. Mannen weten het en genieten van de situatie door "Vol". Ze manipuleren vrouwen elke manier, geven om te begrijpen dat zonder hen de vrouw zal verdwijnen, en daarom moet ze in totaal haar man gehoorzamen. Het huwelijk herinnert het arbeidsovereenkomst aan waarin alle verantwoordelijkheden van twee kanten duidelijk worden uitgewerkt.

Financiële ongelijkheid in het huwelijk mag niet alleen ten gunste van een man. Zakelijke en succesvolle vrouwen hebben ook met veel problemen om te gaan. Op de schouders van de kwetsbare meisje liggen, en in de samenleving veroorzaakt een dergelijk huwelijk vaak een ontoereikende reactie. De echtgenoot van een succesvolle vrouw heeft het moeilijkste. Sinds de kindertijd leerde een jonge man dat hij een kostwinner en verdediger zou moeten zijn, en nu was hij in de rol van Nanny en huishoudster. In zo’n ongelijk huwelijk moet de vrouw zeer tactvol zijn, attent en beleefd. De geringste hint van het falen van haar man, op zijn zwakke karakter, kan leiden tot tragische gevolgen.

Ongelijke huwelijken – het concept is vrij relatief. We zijn allemaal anders en slagen erin relaties op te bouwen met mensen van verschillende leeftijd, beroep, nationaliteit. Het verschil in materiële levering in de aanwezigheid van grote liefde mag geen obstakel voor geluk zijn.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.