Secure Sex Tips

Er zijn veel medicijnen die helpen gezondheid te houden. Maar als u het condoom nog steeds vergeten bent, of er een onverwacht seksueel contact is gebeurd, is dat, dat is verschillende fondsen die moeten worden gebruikt.

Er zijn veel manieren om jezelf te beschermen tegen infectie. Een van de middelen voor natuurlijke bescherming van het lichaam is drang om te plassen na geslachtsgemeenschap. Met andere woorden, naar het toilet gaan na seks, bescherm je jezelf, omdat de urine een groot aantal Pathogenen-microben zal wassen. Maar niet alles.

Voor meer veiligheid wordt een zeer populaire remedie toegepast – Miramistin.

Miramistin en Chloorhexidine (oplossingen) zijn zachte antiseptica van buiten- en lokale toepassingen. (Deze formulieren drinken bijvoorbeeld niet)

Ze worden met succes gebruikt voor de preventie van SOB’s – seksueel verzonden ziekten. Hiervoor, binnen twee uur na seksuele geslachtsgemeenschap (en beter in één keer), is het noodzakelijk om de geslachtsorganen en aangrenzende delen van de huid (kruis) door een van deze geneesmiddelen te irrigeren. Spoel Urethra, om dit te doen, plaats de punt van de fles in de urethra en knijp de vereiste hoeveelheid vloeistof in. Voorbereidingen zijn niet beschermd tegen HIV en Hepatitis B en C, als u geen condooms gebruikt. Ze zijn echter vrij geschikt voor de preventie van syfilis, chlamydia, gonorroe en andere pathogenen.

Voor de preventie van virale ziekten, herpes type B (genitale herpes) en puntige wratten (wratten op genitaliën en in de Perianal-zone) is beter om epigent sex spray te gebruiken. De substantie die in het is ingesloten, blokkeert de ontwikkeling van virussen. Epigen wordt eerder gebruikt en nadat de geslachtsgemeenschap vergelijkbaar is met Mirismine en Chloorhexidin.

Er zijn nog steeds een aantal vergelijkbare voorbereidingen die we binnenkort zullen schrijven. Maar zelfs als je niets bij de hand hebt, probeer na onbeschermde seksuele handeling in ieder geval grondig onder de douche te wassen en je tanden schoon te maken, de keel te spoelen. Het is mogelijk om sweaterproducten te gebruiken – en in de mond en de keel te strooien met een hexoraal of inhalip – het zal ook de mogelijkheid van infectie verminderen, bijvoorbeeld gonorads.

Maar in het algemeen – wees voorzichtig. En gebruik condooms!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.