Kritieke Dagen van heren: wat u moet weten?

Vrouwen worden gek met PMS, vereisen seks tijdens de ovulatie en veranderen in demonen wanneer menstruatie.

Dankzij al deze verschijnselen kunt u bepalen waarom een ​​of een andere dame een slecht humeur heeft en in verband waarmee het de stem verhoogt tot geliefden. En hoe om te gaan met mannen dan hun exemplarische gedrag uitgelegd? Je zult verrast zijn, maar het andere geslacht heeft ook last van kritieke dagen, welke experts de manstruatie worden genoemd. Dus, wat u moet weten over hen en hoe u kunt aanpassen?

Er zijn verschillende meningen van artsen hierover. Franse androoloog Silvien Memun merkt op dat de mannelijke cyclus 72-74 dagen duurt – precies als de tijd naarmate de tijd gaat over de volledige rijping van het sperma (dit is precies wat de reproductoloog u vraagt ​​om elke drie maanden een spermogram te maken).

Het farmaceutische betreffing Bayer heeft onlangs de resultaten van zijn eigen onderzoek verraden, volgens welke reguliere herenkritieke dagen werden geïdentificeerd. Ze zijn geassocieerd met hormonale oscillaties die het libido, emoties en de toestand van het lichaam als geheel beïnvloeden. Dames, onthoud: de frequentie van mannelijke hysterie varieert van 23 tot 33 dagen! Hij kan boos, beledigd, geïrriteerd – net als een vrouw met PMS of menstruatie.

Ook, sommige experts merken op dat de maan de maan beïnvloedt. De man wenst waanzinnig een vrouw met twee pieken van een maandelijkse cyclus: in volle maan en nieuwe maan! Conclusies trekken en aanpassen!

Smart Books vertellen ons dat mannenhormonen aanwezig zijn in het vrouwelijke lichaam en het tegenovergestelde. Estradiol is bijvoorbeeld het meest actieve vrouwelijke hormoon, dat wordt geproduceerd in de eierstokken en bijnieren. Hetzelfde hormoon speelt een leidende rol bij het bepalen van mannelijke vruchtbaarheid en wordt geproduceerd in dezelfde bijnieren, testikels en perifere weefsels. Bovendien wordt Estradiol geantwoord in het lichaam van de mannen voor het botfort.

Professor Richard Sharpe van het London Reproductive Medicine Center merkt op dat het vrouwelijke lichaam ook kan doen zonder mannelijke hormonen – ze maken onze botten sterk, spieren met elastische en seksuele attractie – hoog. Het verschil tussen onze organismen is dat vrouwelijke recycleert meer testosteron in oestrogeen dan het mannetje. Die dames met een hoger niveau van testosteron – energiek, actiever en met hoog libido, maar ze geven ze haarloosheid van het lichaam.

Testosteron en spieren – is er een verbinding?

Testosteron heeft geen invloed op de structuur van de spieren, maar de seksuele sfeer van een man is ervan af. Wees niet verbaasd als het jasje een slechte geliefde blijkt: de aanwezigheid van spieren, behendigheid en brede schouders spreken alleen over de secundaire genitale tekenen van een man. Maar erfelijkheid speelt een enorme rol in de structuur van een mannelijk organisme – Schwarzenegger kan worden geboren uit een hoge en brede wijdverspreide man, en niet, bijvoorbeeld, houtachtig Allen. Hoewel, zoals we weten, zal Woody Allen een uitstekende minnaar horen, maar Schwarzenegger is alleen bekend bij zijn lichaam.

Hoe is de mannelijke dag?

Het niveau van testosteron in het bloed heeft een woning om de hele dag te fluctueren: de piek valt op de periode tussen twee uur na de nacht en 6 uur, en de daling wordt ongeveer een uur van de dag waargenomen. Daarom, ‘s morgens, heren Budry, maar’ s ochtends op het werk worden gekoeld met een neus. De piek van de vrouw van seksueel verlangen wordt gevierd met 16:00, het is in die tijd dat haar prestatie wordt wakker en seksuele gedachten verschijnen.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.