Erotische maskerade: scenario’s

Volgens Sexologen kunnen seksspellen het intieme leven van echtgenoten drastisch veranderen. Een goede reden om het nieuwe jaar op een nieuwe manier te starten!

Erotische maskerade kan zowel partners genieten en elk volledig nieuwe sensaties geven. Je kunt tenslotte elkaar zien in een onverwachte rol en onze erotische fantasieën implementeren!

Voordat u doorgaat naar de beschrijving van de meest interessante en gemakkelijk haalbare scenario’s van erotische plezier, is het belangrijk om het volgende op te geven:
een. De wens om een ​​bepaald spel te spelen, moet wederzijds zijn;
2. Games zijn de belichaming van erotische fantasieën, en daarom moeten ze niet beginnen te spelen als je je schaamt voor je seksuele verbeeldingskracht;
3. Opgemerkt moet worden dat dergelijke games alleen geschikt zijn voor koppels die elkaar kennen.

Dit is het eenvoudigste spel: je moet je voorstellen dat jij mij bent, en ik ben. Elkaar spelen kan lang vóór het nachtkastje worden gestart. Laat hem (dat wil zeggen, “jij”) zal een romantisch diner voorbereiden op kaarslicht, vertel hem die woorden van tederheid die je in de toekomst van zijn mond wilt horen. Eenmaal in bed, de rol van de actieve kant brengen, verbrandt van het verlangen en aanvallen met alle passie het voorwerp van zijn liefde, tot het einde.

Uw partner moet op zijn beurt worden ingetogen en alleen om uw druk op te geven, zodat u het initiatief voor u geeft. Als je wilt weten hoe je favoriet voelt tijdens seks, dan is deze game een goede manier om het te doen. Bovendien zal ze u helpen bij het komen van wederzijds begrip in intieme relaties.

Heer en de dame van riool

Een van de meest voorkomende mannelijke fantasieën is seks met een curtisan. Het is waarschijnlijk dat je geliefde je wil zien in de rol van liefdespriesprieën. Heldere make-up, zwart ondergoed, kousen en slippers op studs – probeer deze ingang toe te voegen aan deze entras en verschillende zinnen van de Lexicon “slechte” meisjes: “Wil je lof, knap?”Of” Oh, schat, ik kan je heel onfatsoenlijke dingen leren!”Succes is aan u voorzien! Maar vergeet gewoon niet dat geweld in zo’n spel onaanvaardbaar is.

Als je droom je geliefd is om een ​​grijze wolf te voelen, een rode hoed verleiden, of je wilt een mooi en monster spelen – speel een sprookje. Je kunt de liefdesromantiek herhalen of de plot van een beroemde film (“hoofdinstinct”, “9 1/2 weken …”) opties. Soortgelijke games zijn goed omdat er al een kant-en-klaar script is, en het is niet nodig om door de personages te denken.

Vertel hem op tijd
Maak het niet constant entertainment. Het spelen van dergelijke games is alleen van tijd tot tijd beter.
Jij en je partner kun je 1-2 rollen van een erotische film of sprookje aanbellen, maar met frequent “gebruik”, kunnen dergelijke seksuele reïncarnaties onmerkbaar het dagelijks leven binnengaan en stoppen met spelen.
Denk eraan: erotische game is vergelijkbaar met slaap, geheim en innerlijk. De ochtend zal komen, en je zult weer gewoon een man en een vrouw houden.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.